Castraveti in otet

de Alexa95 in Conserve, 8 Sep 2010 | 13084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 3kg castraveti
  • otet
  • apa
  • boabe de piper negru
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Intr-o oala se pune o sticla de otet (1000 ml),2 sticle de apa,foi de dafin si boabe de piper si se lasa la fiert.

In borcane punem boabe de mustar,morcov si ceapa taiate rondele,dupa care se pun castravetii.Dupa ce se raceste otetul putin si devine caldut se pune in borcane.

Le punem capacele dupa care umplem o oala cu apa pana la jumatate si le asezam in ea si acoperim oala cu 1-2 prosoape.

Se lasa la foc domol aproximativ o jumatate de ora sau cat credeti dumneavoastra de cuviinta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de gogonele pentru iarna